måndag 28 februari 2011

Spel Måndag.

Dom mest episka speltarilerna genom tiderna.
Ända sen begynnelsen av spel till både dator och TV , har (Jag har hjärnsläpp idag) spelen vuxit och blivit mer och mer populära och trailerna till spelen som släppts har mer varit än symbol för respektive spel som har skapat legender och stora förväntningar inför olika realeser och för oss nördar har man fått några nörd-gasmer genom livet när han har väntat på olika spel.
Så här är en liten lista av diverse realase titlar som tog världen med storm.



Först är Metal Gear Solid 2: Sons of liberty. (PS2)
Efter att MGS 1 släpptes till playstation 1 så tog detta spelet världen med storm med dess då nytänkande när det kom till Stealth action spel och när den efterlängtade var på väg så var det många rykten som sprang runder. Den här trailern var den första jag såg av spelet vilket jag kommer ihåg tog hela nästan 2 timmar att ladda hem med vårt gamla 56 K modem. Trailern varade bara i tre minuter men var värt varenda sekund det tog att ladda hem!

                                                                  


Andra är såklart Final Fantasy 7!
Vet du inte vad Final fantasy 7 är så rekommenderar jag att du tar en timme eller två att googla och kör lite på tradera för att hitta ett playstation 1 eller två och spelet FF 7 och en gammal tjock tv och försvin in i en värld av ren episk historia!



























                                                                

Tredje är lätt Zelda: Ocarina of time innan detta fantasiska spel släpptes till Nintendo 64 så var Zelda ett välkänt namn bland gamers som ägde ett Nintendo och därför var detta spelet väldigt eftertraktat och när det släpptes så levererade det också en episk saga!






















































Fjärde trailern är World of warcraft: The burning crusade.
När WOW släpptes av tillverkarna Blizzard för några år sedan så tog spelet pc världen med storm och förfinade all teknik när det komm till MMORPGS och fick snabbt en växande skala spelar som har gort spelet till ett av dom mest framgångs rika artiklarna i spelhistorien och är forftafarende omåttligt poplärt! WOW som släpptes först hade en del buggar osv dock, men med expansionen så förfinade dom yttligare allt som hade med WOW att göra och gav spelarna tillgång till det mytomsbundna outland där Illidan sitter och styr med en järnhand i Black tempel.



Jag kommer inte på flera just nu! Men jag återkommer isåfall och uppdaterar listan efterhand!
Ha det bra !
MVH Rasmus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar