måndag 18 april 2011

Crysis 2 Har sett bättre och har sett sämmre.

Spel Måndag idag!






Har varit sjuk ganska mycket av förra veckan så jag har varit under vädert och inte haft direkt någon energi att lägga på bloggen.

Så vad kan man skriva om idag då ? hmm..

Crysis 2 har jag nästan spelat igenom nu och det är ett bra spel och har riktigt bra grafik.

Spelet säljs i affärerna och du även köpa det på Steam för några hundralappar.

Spelmässigt när det kommer till kontrollera karaktärer så fungerar det bra och dom har gort det enklare att välja mellan dom olika egenskaperna i din armor så som stealth och armor defense saken osv.

Jag kör spelet på Hard för mer utmaning och det är faktiskt ganska svårt och när du dör så får du börja om från en checkpoint och det finns inga quick saves eller quick loads så du kan inte spara när du vill.

Fick lite rage då och då på AI:n då dom gorde helt konstiga saker som man inte hade räknat med.
AI intelligensen är inte den bästa men för det mesta så fungerar den hyffsat.

T.ex. om jag sitter uppe på en platå av något slag och använder snipern så springer AI:n ut på ett öppet fält och man kan skjuta dom hur lätt som helst haha!

Ibland när man befinner sig i närstrider med sin kulspruta och ligger skjuter ner fiende efter fiende så finns där kanske 30 stycken av dom och efter tag tröttnar man på det och det känns lönslöst och man använder stealthen och smyger förbi det för man orkar inte ta ihjäl alla för sen bli skjuten i ryggen av en AI som finns kvar som har buggat fasst sig i hörnet för att sen komma fram och skjuta ihjäl en bakifrån och man får börja om från början igen.

Storymässigt är meh.. Inte så mycket att skryta om du tar över Prothets dräkt (karaktär från första spelet) som räddar dig från en alien attack och du är en halvdöd soldat som får ta hans dräkt för att du ska fortsätta kampen mot något skummt virus som dödar jordens befolkning och rädda mänskligheten och bla bla bla.

Inget specielt som får en att känna sig fäst vid sin karakter eller dom runt en.

Det är inte årets spel kan jag ju säga men det är ett ganska underhållande spel och har du en bra dator så är grafiken riktigt bra och det är en upplevelse i sig.

Är spelet värt pengarna?
Nej, jag hade väntat några månader på att det ska ha gått ner i pris och sen köpa det.

Spelet får 6/10

Det krävs mer än flashig grafik och halvtaskig AI för att imponera på mig men spelet är stabilt och inga buggar vad jag har kunnat upptäcka så det är lite över godkänt.

    





MVH
Rasmus

Discklaimer!
I don't own any of these pictures. Their just used for entertainment purposes only.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar