måndag 2 maj 2011

Osama Bin laden skjuten!





Osama Bin laden blev skjuten i en räd mot ett hus i Pakistan av Amerikanska insats styrkor som hade följt en kurir i några år.

Är detta en historisk dag där allt har förändrats och USA har besegrat ondskan? Nej, inte direkt. Det finns säkert många som står i kö på att få ta över som ledare i Al quida som kanske är tio gånger värre och smartare än vad Osama var. Ingen vet säkert, det är bara spekultaioner från min sida.

Men man ska alltid vara lyhörd när det gäller såna här saker. Som media sa att Al quida var försvagade nu när dom har mist sin ledare och dom inte alls är så starka som dom var innan och bla bla bla.

Hur kan dom veta det? Al quida kanske har tusentals terrorister som ligger i sovande celler.

Plus att USA håller på med krigen i Irak och Afghantistan fortfarende där olika terrorist och militära grupper har geckat dom i över ett årtioende utan att USA har riktigt lyckats få tag i dom.

Det bevisar hur smarta och intelligenta deras fienden är och det är därför jag hyser en viss skepsism mot att det verkligen var Osama dom sköt ihjäl!

Jag hoppas på att dom fick honom så USA kan känna en viss och kortvarig trygghet från terrorismen.

Men som sagt detta kan spekuleras fram och tillbaka i all evighet.

Bara framtiden kan utvisa om vad som kan kommas skall.

Skriv gärna i kommentarerna vad ni tycker och tänker om vad som har hänt för detta är ett ganska intressant sammtalsämne.

MVH
Rasmus





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar